Mjöl & Gryn

Upptäck vårt omfattande sortiment av högkvalitativa mjöl och gryn hos Etnomat.se! Våra produkter är perfekta för frukosten, matlagningen och bakningen. Att ha ett pålitligt utbud av mjöl och gryn i skafferiet är ett smart val. Var redo nästa gång barnen vill baka eller när det är dags för härliga pannkakor! 

Utforska vårt sortiment nedan och hitta dina favoriter idag!


Polenta - Arpis

Polenta - Arpis

59.95 SEK
Snart i lager!
Polenta - Goya

Polenta - Goya

34.95 SEK
I lager
Vit Majsmjöl Masarepa 2kg - Goya

Vit Majsmjöl Masarepa 2kg - Goya

112.95 SEK
I lager
Gul Majsmjöl Masarepa - Goya

Gul Majsmjöl Masarepa - Goya

56.95 SEK
I lager
Söt Majsmjöl Masarepa - Goya

Söt Majsmjöl Masarepa - Goya

56.95 SEK
I lager
Kasza Jeczmienna - Korngryn 900g

Kasza Jeczmienna - Korngryn 900g

32.95 SEK
I lager
P.A.N. Förkokt Vitt Majsmjöl - Glutenfritt

P.A.N. Förkokt Vitt Majsmjöl - Glutenfritt

59.95 SEK
I lager
Vitt majsmjöl - grovt

Vitt majsmjöl - grovt

32.95 SEK
I lager
Vitt majsmjöl

Vitt majsmjöl

34.95 SEK
I lager
Majsmjöl - grovt

Majsmjöl - grovt

34.95 SEK
I lager
Majsmjöl - fint

Majsmjöl - fint

26.95 SEK
I lager
Majsmjöl - extra fint

Majsmjöl - extra fint

29.95 SEK
I lager
Kikärtsmjöl

Kikärtsmjöl

44.95 SEK
Snart i lager!
Finmalen mannagryn

Finmalen mannagryn

32.95 SEK
I lager
Grovmalen mannagryn

Grovmalen mannagryn

32.95 SEK
I lager
Rismjöl 400g

Rismjöl 400g

22.95 SEK
I lager
Glutinous rismjöl - Klibbrismjöl 400g

Glutinous rismjöl - Klibbrismjöl 400g

24.95 SEK
I lager
Chapatimjöl 2kg

Chapatimjöl 2kg

54.95 SEK
I lager
Tempuramjöl 150g Tempuramjöl 150g

Tempuramjöl 150g

19.95 SEK
I lager
Finmalet vit majsmjöl

Finmalet vit majsmjöl

34.95 SEK
I lager
Majsgryn - polenta

Majsgryn - polenta

22.95 SEK
I lager

Hur används rismjöl?

Rismjöl är malt långkornigt ris. Eftersom det är glutenfritt passar det utmärkt den som undviker gluten i sin kost. Rismjöl används ofta i Asien där riset dominerar i köket. Användningsområden för rismjöl är breda då man kan använda rismjöl till nästan vad som helst. Här kommer några tips:

  • Glutenfri bakning – Rismjöl kan ersätta vetemjöl för att baka glutenfria bröd och bakverk. Bra att tänka på är att mängden mjöl måste justeras och då bör man använda ¾ dl rismjöl för varje 1 dl vetemjöl.
  • Panering – Det går bra att använda rismjöl till panering. Pensla fisk eller kyckling med ett uppvispat ägg och vända den sen i rismjöl ger en god och krispig panering.
  • Asiatisk matlagning och bakning – Rismjöl är en ofta använd ingrediens i det asiatiska köket. Rismjöl används till att bland annat göra rispapper till vårrullar, risnudlar och till och med de söta japanska risbollarna mochi.

Köpa mjöl eller gryn online på Etnomat

Oavsett om du ska göra frukost, laga något maträtt eller baka så har vi något till allt. Här handlar du mjöl och gryner enkelt och smidigt hemifrån.

  • Majsmjöl
  • Korngryn
  • Bovete
  • Kikärtsmjöl
  • Mannagryn
  • Rismjöl
  • Chapatimjöl
  • Tempuramjöl
  • Bulgur