FRAKTFRITT vid beställningar över 750:-

Tortilla mjöl - Masarica - Goya

  • 116.95 SEK

Produkten är tillfälligt slut. :(

Dela
Vikt: 1800g
Artikelnummer: EM010148

Goya Tortillamjöl - Masarica: Utforska äkta smaker från Mexiko och Centralamerika!

Goya Tortillamjöl - Masarica är ett mångsidigt majsmjöl som spelar en viktig roll i det mexikanska och centralamerikanska köket. Detta högkvalitativa mjöl används för att skapa autentiska recept som tortillas, tamales och pupusas - en resa till smakens världar!

Med Goya Tortillamjöl - Masarica kan du enkelt förbereda den perfekta degen för dina favorittortillas och andra läckra rätter. Upplev den äkta smaken och konsistensen som så älskas i Mexiko och Centralamerika - och varför inte prova att göra några härliga autentiska mexikanska quesadillas!

Det bästa är att Goya Tortillamjöl - Masarica har låg fetthalt, är fri från mättat fett, kolesterol, natrium och socker. Med dessa fördelar kan du njuta av de utsökta smakerna och samtidigt välja en hälsosam och näringsrik matlagningsalternativ.

Ta med autentiska smaker från Mexiko och Centralamerika till ditt kök med Goya Tortillamjöl - Masarica. Utforska den rika kulinariska traditionen från dessa regioner och skapa minnesvärda matupplevelser för dig själv, din familj och dina vänner.

Beställ din förpackning av Goya Tortillamjöl - Masarica och låt din kreativitet flöda i köket. Oavsett om du är en kock med erfarenhet eller nybörjare, kommer detta majsmjöl att ge en unik och autentisk touch till dina rätter. Ge dig själv den perfekta smaken av Mexiko och Centralamerika med Goya Tortillamjöl - Masarica!

Ingredienser: vitmajsmjöl. 

Näringsvärde per 100g: Energi 6579 kj / 387 kcal, Fett 4,8 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 77 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 6,4 g, salt 0 g.