Turkish delight med svart mullbär smak


Vikt: 158g


Upptäck den unika smakupplevelsen av Turkish Delight med Svart Mullbär, nu tillgänglig på Etnomat.se. Denna exklusiva och utsökta delikatess förenar den klassiska mjuka konsistensen och sötman hos Turkish Delight med den djupa, syrliga smaken av svarta mullbär. Varje bit är en perfekt balans mellan sötma och syrlighet, erbjudande en distinkt och rik mullbärssmak som är oemotståndlig.

Tillverkad i Turkiet enligt traditionella metoder, använder vi endast noggrant utvalda ingredienser för att säkerställa en autentisk smakupplevelse. Dess mjuka konsistens smälter i munnen och lämnar en behaglig och varaktig smak. Turkish Delight med Svart Mullbär är inte bara en njutning för smaklökarna utan också en lyxig och ovanlig presentidé för alla som uppskattar fina sötsaker.

Turkish Delight, med sin långa och rika historia i Turkiet, har varit en omtyckt delikatess i århundraden. Svart mullbär, som anses vara en symbol för välstånd och lycka i den turkiska kulturen, gör denna variant av Turkish Delight ännu mer speciell. Njut av den som en utsökt godisbit, som dessert, eller servera den tillsammans med kaffe eller te för att förhöja smakupplevelsen.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, surhetsreglerande medel (E330), som är identiska med naturligt smakämne svart mullbär, färgämne (E163).

Kan innehålla spår av hasselnötter, pistagenötter, valnöt, mandel, jordnötter, cashew, sesam, kokosnötter.

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 1453 kJ / 347 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 84 g, Varav sockerarter 78 g, Fiber 1 g, Protein 0 g, salt 0,07 g.Recensera produkt