Sockervadd Halva med choklad


Vikt: 250g


Dyk in i en förtrollande smakupplevelse med Sockervadd Halva med Choklad, exklusivt tillgänglig på Etnomat.se. Denna innovativa dessert förenar den lätta, luftiga konsistensen av sockervadd med den djupa, krämiga rikedomen av choklad, skapande en oemotståndlig halva som balanserar det söta med det bittert på ett utsökt sätt. Varje tugga är en firande av kontraster, som tillsammans skapar en unik och minnesvärd njutning.

Den perfekta desserten för alla tillfällen, Sockervadd Halva med Choklad erbjuder en modern vändning på en traditionell Mellanöstern-delikatess. Dess unika konsistens och smak gör den till ett festligt tillbehör till fikapausen och en idealisk present till varje chokladälskare.

Halva, med sin rika historia som en symbol för fest och glädje i Mellanöstern, har berikat generationer med sin mångsidighet och djup. Vår Sockervadd Halva med Choklad tar denna klassiska dessert till nya höjder, genom att kombinera älskade, traditionella smaker med en distinkt modern touch.

Ingredienser: Socker, vetemjöl, vegetabiliskolja (palm), vaniljarom, surhetsregulator: citronsyra(E330) ). Chokladfyllning (%20) [(Socker, vegetabiliskolja (palm), kakaopulver (32%), vaniljarom, emulgeringsmedel (sojalecitin).

Kan innehålla gluten

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 1907 kJ / 455 kcal, Fett 12,08 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 83,3 g, Varav sockerarter 50,77 g, Protein 3,31 g, salt 0 g.Recensera produkt

Relaterade produkter