Turkish delight med ros mandel och hasselnöt


Vikt: 284g


Usaş Lokum - Turkish delight med ros, mandel och hasselnötter är en förtrollande konfekt som fångar den traditionella smaken av Mellanöstern i varje tugga.

Höjdpunkter:

  • Oemotståndlig smak: Denna turkiska delikatess kombinerar den blommiga smaken av ros med den krämiga sötman av mandel och den nötiga rikedomen av hasselnötter. Resultatet är en smakupplevelse som är både förförisk och unik.
  • Handgjorda mästerverk: Varje bit av Usaş Lokum är handgjord med omsorg och hantverksskicklighet enligt tidstestade recept. Kvaliteten är enastående och autentisk.
  • Perfekt gåva: Oavsett om det är en speciell högtid, en fest eller en enkel njutning, är Usaş Lokum alltid en uppskattad gåva som visar omtanke och kärlek.

Usaş Lokum - Turkish delight är en konstform i sig. Dessa mjuka och geléiga bitar bjuder på en smakresa genom den orientaliska gastronomin. Smaker som smälter samman och skapar en harmoni som kittlar dina smaklökar.

Denna utsökta konfekt är också en perfekt presentidé. Den levereras i en elegant förpackning som förmedlar omsorg och uppmärksamhet, vilket gör den till den perfekta gåvan till dina nära och kära.

Utforska förtrollningen av Mellanöstern med varje tugga av Usaş Lokum - Turkish delight med ros, mandel och hasselnötter. Låt dig förföras av dess traditionella smaker och låt den ta dig med på en resa till orientens rika kulinariska arv.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, mandel(4%),hasselnötter(4%), färgämne(E163), som är identiska med naturligt rose smakämne,surhetsreglerande medel: (E330).

Kan innehålla spår av  valnöt,pistagenötter.

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1572 kJ / 375 kcal, Fett 2,5 g, Varav mättat fett 1 g, Kolhydrat 87 g, Varav sockerarter 77 g, Protein 0 g, salt 0 g.Recensera produkt