Lokum - Turkish delight med ros smak 2,5kg


Vikt: 2500g


Usaş Lokum - Turkish Delight med Rossmak: En Blommig Njutning i Varje Bit

Usaş Lokum med ros smak är en delikatess som bär med sig en gammal tradition av smak och gästfrihet från Turkiet och Mellanöstern. Denna generösa förpackning innehåller hela 2,5 kg av dessa utsökta lokumbitar, vilket ger dig en långvarig smakupplevelse med en blommig twist.

Varför Usaş Lokum med Rossmak?

  • Elegans i Varje Bit: Varje bit av detta lokum är som en blommig smaksensation. Den milda rossmaken balanserar perfekt det söta och skapar en harmonisk smakupplevelse.

  • Tradition och Kvalitet: Usaş Lokum är känt för sin höga kvalitet och tillverkas enligt traditionella metoder. Denna lokum är ingen undantag och bär på arvet av århundraden av hantverkskunskap.

  • Mångsidig Njutning: Lokum är en mycket mångsidig godsak. Du kan njuta av det som en enastående efterrätt, som ett tillbehör till ditt te eller kaffe eller som en del av en festlig dessertbuffé.

  • Generös Förpackning: Den generösa 2,5 kg-förpackningen är perfekt för större sällskap, fester eller för att ha en längre tid av smaklig njutning.

Usaş Lokum - Turkish Delight med ros smak är en del av den rika och mångsidiga turkiska kökstraditionen. Rossmaken ger en subtil blommig ton till detta utsökta godis, och dess mjuka konsistens gör varje tugga till en glädje för dina smaklökar.

Denna förpackning innehåller nog med lokum för att dela med dig till familj och vänner eller för att unna dig själv en blommig smakresa. Så utforska den turkiska kulturens smaker med Usaş Lokum - Turkish Delight med ros smak 2,5 kg och njut av en smakfull och traditionell godsak.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, surhetsreglerande medel: (E330), färgämne (E163) som är identiska med naturligt smakämne (ros). 

Kan innehålla spår av  ,hasselnötter, pistagenötter, valnöt, mandel.

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1453 kJ / 347 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 84 g, Varav sockerarter 78 g, Protein 0 g, salt 0,07 g.Recensera produkt

Relaterade produkter