Turkish delight med fruktsmak


Vikt: 200g


Låt dig förföras av den söta fruktexplosionen från vår Turkish Delight med Fruktsmak, nu tillgänglig på Etnomat.se. Tillverkad enligt ärevördiga traditionella recept och med endast de finaste ingredienserna, erbjuder denna delikatess en oemotståndlig mjuk och seg konsistens fylld med de mest fräscha och fruktiga smakerna. 

Välj mellan banan, jordgubbe, apelsin och citron för en smakresa som garanterat väcker dina smaklökar till liv.

Denna Turkish Delight är den perfekta godisbiten för alla tillfällen, vare sig du söker något att njuta av som ett mellanmål, att servera tillsammans med kaffe eller te, eller att använda som en elegant och dekorativ topping på dina desserter. Den är även en utmärkt presentidé för vänner och familj, som ett tecken på omtanke och uppskattning.

Turkish Delight har en lång och stolt historia i Turkiet, där den har glatt generationer vid många speciella tillfällen. Vår variant med fruktsmak är en modern hyllning till denna tidlösa klassiker, som kombinerar den traditionella tillverkningskonsten med en palett av moderna, livliga smaker.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E163, E141, E160, E100), som är identiska med naturligt smakämne (jordgubbe, banan, citron, apelsin).

Kan innehålla spår av hasselnötter, pistagenötter, valnöt, mandel.

Näringsinnehåll Per 100gEnergi 14253 kJ / 347 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 84 g, Varav sockerarter 78 g, Protein 1 g, salt 0,07 g.Recensera produkt

Relaterade produkter