Turkish delight med smak av granatäpple och citron med pistagenötter och hasselnötter


Vikt: 284g


Dyk in i en kaskad av smaker med vår exklusiva Turkish Delight, nu tillgänglig på Etnomat.se. Denna förtrollande godbit förenar den syrliga smaken av granatäpple och den uppfriskande smaken av citron med den rika nötigheten från rostade pistagenötter och hasselnötter. 

Varje bit av detta mästerverk är hantverksmässigt producerad i Turkiet med de finaste naturliga ingredienserna, enligt åldriga traditionella metoder som hyllar dess kulturella arv.

Turkish Delight, med sin djupa historiska förankring till det Ottomanska riket, har varit en älskad delikatess bland sultaner och adeln. Idag fortsätter den att förtrolla med sin oemotståndliga smak och sofistikerade textur, perfekt som ett lyxigt mellanmål eller en utsökt dessert. 

Vår unika kombination av granatäpple, citron, pistagenötter och hasselnötter erbjuder en smakexplosion som är lika minnesvärd som den är utsökt.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, pistagenötter, hasselnötter, färgämne (E163,E100), som är identiska med naturligt citron och granatäpple smakämne, surhetsreglerande medel (E330).

Kan innehålla spår av valnöt, jordnötter och andra nötter. 

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 1572 kJ / 375 kcal, Fett 2,5 g, Varav mättat fett 1 g, Kolhydrat 87 g, Varav sockerarter 77 g, Fiber 1 g, Protein 0 g, salt 0 g.Recensera produkt