Turkish delight 350g


Vikt: 350g


Dyk in i den rika traditionen av Turkish Delight, nu tillgänglig i en generös 350g förpackning på Etnomat.se. Denna tidlösa delikatess, tillverkad med traditionella recept och endast de finaste ingredienserna, erbjuder en oemotståndlig mjuk och seg konsistens som perfekt fångar en harmonisk balans mellan sötma och syrlighet. 

Varje bit är en inbjudan till en explosion av smaker, tillgänglig i en mängd olika smaker och former för att tillfredsställa alla smaklökar.

Vare sig du söker ett njutbart mellanmål, en godisbit till kaffet eller teet, en dekorativ topping till dina desserter, eller en genomtänkt gåva till vänner och familj, är vår Turkish Delight ett utmärkt val. Dess rika och kulturella bakgrund, som sträcker sig tillbaka till det Ottomanska riket på 1500-talet, gör varje tugga till en del av en stolt tradition av fest och njutning.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, surhetsreglerande medel (E330) 

Kan innehålla spår av, hasselnötter, pistagenötter, valnöt, mandel

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 1723 kJ / 407 kcal, Fett 9,5 g, Varav mättat fett 6 g, Kolhydrat 80 g, Varav sockerarter 72 g, Fiber 1,7 g, Protein 2 g, salt 0,015 g.Recensera produkt

Relaterade produkter