Lokum - Turkish delight 2,5kg


Vikt: 2500g


Usaş Lokum - Turkish Delight 2,5 kg: En Generös Smakupplevelse

Usaş Lokum är en älskad delikatess från Turkiet och Mellanöstern som har charmat smaklökar i århundraden. Denna generösa förpackning innehåller hela 2,5 kg av dessa godbitar, vilket gör den till det perfekta valet för äkta lokum-entusiaster eller stora sällskap.

Varför Usaş Lokum - Turkish Delight?

  • Oändlig Njutning: Med 2,5 kg lokum har du tillräckligt för att njuta av dess ljuva smaker under lång tid. Det är perfekt för fester, speciella tillfällen eller närhelst du längtar efter något sött.

  • Mångsidig Delikatess: Usaş Lokum är mångsidigt och kan njutas som en egen godsak, som ett tillbehör till te eller kaffe, eller som en del av ett festligt dessertbord.

  • Kvalitet och Tradition: Denna lokum tillverkas enligt traditionella metoder och med noggrant utvalda ingredienser. Resultatet är en autentisk smakupplevelse som representerar turkisk hantverkskunskap.

  • Förpackad med Omsorg: Lokum levereras i en praktisk och återförslutbar förpackning för att bevara dess färskhet och smak.

Usaş Lokum - Turkish Delight är känt för sin mjuka och tuggvänliga konsistens samt sina olika smakvarianter. Det är en del av den turkiska kulturen och traditionen att bjuda på lokum som en gest av gästfrihet och vänlighet.

Med Usaş Lokum - Turkish Delight 2,5 kg får du en generös andel av denna utsökta delikatess som har fört glädje och smak till människor i generationer. Ge dig själv och dina nära och kära möjligheten att njuta av den älskade smaken av turkisk lokum med denna stora förpackning.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, surhetsreglerande medel: (E330). 

Kan innehålla spår av  ,hasselnötter, pistagenötter, valnöt, mandel.

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1453 kJ / 347 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 84 g, Varav sockerarter 78 g, Protein 0 g, salt 0,07 g.Recensera produkt

Relaterade produkter