Turkish delight med ros pistage och hasselnöt


Vikt: 284g


Usaş Lokum - Turkish delight med ros, pistage och hasselnötter är en delikat och förtrollande smakupplevelse som tar dig på en resa till Orientens magiska värld.

Höjdpunkter:

  • Mångfacetterad smak: Denna underbara turkiska konfekt kombinerar den blommiga smaken av ros med den nötiga rikedomen av pistagenötter och hasselnötter, vilket ger en unik och förförisk smakprofil.
  • Handgjorda mästerverk: Varje bit av Usaş Lokum är kärleksfullt handgjord enligt traditionella recept som har överförts genom generationer. Kvaliteten är oöverträffad.
  • Alla tillfällen: Oavsett om det är en festlig högtid, en speciell stund med vänner eller bara en egen njutning, är Usaş Lokum alltid rätt val.

Usaş Lokum - Turkish delight är en konstform i sig. De är mjuka och geléiga, med en harmonisk balans mellan sötma och nötighet. Varje tugga är en explosion av smaker som dansar över din gom.

Denna utsökta konfekt är också ett utmärkt val för gåvor. Förpackad med elegans och omsorg, är Usaş Lokum en present som säkerligen kommer att uppskattas av alla finsmakare.

Ta en smakresa till Mellanöstern med Usaş Lokum - Turkish delight med ros, pistage och hasselnötter. Upptäck förtrollningen av orientalisk gästfrihet i varje bit och låt dig förföras av denna underbara turkiska tradition.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, pistagenötter (4%), hasselnötter (4%), färgämne(E163), som är identiska med naturligt ros smakämne, surhetsreglerande medel: (E330).

Kan innehålla spår av valnöt, mandel.

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1572 kJ / 375 kcal, Fett 2,5 g, Varav mättat fett 1 g, Kolhydrat 87 g, Varav sockerarter 77 g, Protein 0 g, salt 0 g.Recensera produkt

Relaterade produkter