Sockervadd Halva


Vikt: 250g


Ta del av en kulinarisk innovation med Sockervadd Halva, nu tillgänglig på Etnomat.se. Denna förtrollande delikatess förenar den förtjusande luftiga och lätta texturen av sockervadd med den djupt tillfredsställande, rika och krämiga smaken av traditionell halva. Varje bit är en perfekt symfoni av rostade sesamfröns nötighet och en utsökt sötma som påminner om sockervadd, handgjord med omsorg enligt traditionella metoder.

Denna Sockervadd Halva är ett utmärkt val för alla som söker en unik söt efterrätt eller ett njutbart mellanmål. Dess mångsidighet gör den perfekt att njuta av på egen hand, serverad med en varm kopp kaffe eller te, som en innovativ topping på yoghurt eller glass, eller krossad som en utsökt garnering på dina favoritbakverk.

Halva, med sina rötter djupt förankrade i Mellanösterns kulinariska tradition, har länge varit en uppskattad konfekt. Vår Sockervadd Halva introducerar en spännande och modern twist till denna klassiska delikatess, som förenar tradition med nyskapande för en minnesvärd smakupplevelse.

Ingredienser: Socker, vetemjöl, vegetabiliskolja (palm), vaniljsmak, surhetsregulator: citronsyra(E330).

Kan innehålla gluten

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 1907 kJ / 455 kcal, Fett 12,08 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 83,3 g, Varav sockerarter 50,77 g, Protein 3,31 g, salt 0 g.Recensera produkt