Turkish delight med dubbelrostad pistagenötter och granatäpple


Vikt: 350g


Utforska en extraordinär smakresa med vårt Turkish Delight med Dubbelrostade Pistagenötter och Granatäpple, en unik delikatess som nu erbjuds på Etnomat.se. Varje bit av denna sofistikerade sötsak är handgjord enligt ålderdomliga traditioner, och använder sig av de mest utsökta ingredienserna för att försäkra en oöverträffad smakupplevelse. 

De dubbelrostade pistagenötterna tillför en djup och intensiv nötsmak som perfekt harmoniserar med den söta och syrliga granatäppeln, vilket skapar en rik och komplex smakprofil som är lika unik som den är förförisk.

Denna Turkish Delight är inte bara ett idealiskt mellanmål eller en utsökt dessert, utan också en elegant och exotisk present som speglar det rika kulturella arvet från Turkiet. Lokum, som det traditionellt kallas, har en anmärkningsvärd historia som går tillbaka till det Ottomanska riket, där det njöts av såväl sultaner som aristokrater.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, pistagenötter (12%), granatäpple arom, färgämne (E163), surhetsreglerande medel (E330).

Kan innehålla spår av hasselnötter, pistagenötter, valnöt, mandel, jordnötter, cashew, sesam, kokosnötter. 

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 1595 kJ / 375 kcal, Fett 2,5 g, Varav mättat fett 1 g, Kolhydrat 87,5 g, Varav sockerarter 77,5 g, Fiber 1,7 g, Protein 2 g, salt 0,075 g.Recensera produkt