Turkish delight med ros smak


Vikt: 200g


Dyk in i den förtrollande världen av traditionell turkisk njutning med vår Turkish Delight med Ros Smak, exklusivt tillgänglig på Etnomat.se. Denna delikatess är en hyllning till den ädla rosen, vars smak har förtrollat både det Ottomanska riket och moderna finsmakare. 

Tillverkad med passion och precision, erbjuder denna Turkish Delight en mjuk och seg konsistens som är rikligt parfymerad med essensen av ros, vilket skapar en oemotståndlig smakupplevelse.

Perfekt för att njuta som en sofistikerad godisbit vid alla tillfällen, att servera tillsammans med te eller kaffe, eller som en dekorativ och smakrik topping på desserter. Dessutom är den en utmärkt presentidé som symboliserar kärlek och uppskattning.

Turkish Delight med Ros Smak är inte bara en godis, utan en bit av turkisk kultur och historia, som bär på en rikedom av symbolik och tradition. Beställ din idag från Etnomat.se och låt varje tugga ta dig på en resa genom tid och smak.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E163), som är identiska med naturligt smakämne (rose).

Kan innehålla spår av hasselnötter, pistagenötter, valnöt, mandel.

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 14253 kJ / 347 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 84 g, Varav sockerarter 78 g, Protein 1 g, salt 0,07 g.Recensera produkt