Turkish delight med smak av citron och rose


Vikt: 200g


Utforska den förtrollande smakvärlden av Turkiet med vår Turkish Delight med Citron och Ros, en unik delikatess nu tillgänglig på Etnomat.se. Denna utsökta godisbit förenar den friska, syrliga smaken av citron med den subtila, aromatiska doften av ros i en mjuk och seg konsistens som smälter i munnen. 

Varje gelébit är skapad med omsorg och precision, använder sig av traditionella recept och de finaste ingredienserna för att försäkra en genuin och rik smakupplevelse.

Perfekt som en delikat godisbit, ett förfinat mellanmål, eller som en elegant dessertefterrätt, är vår Turkish Delight med Citron och Ros också en utmärkt presentidé. Den lämpar sig väl för att serveras med kaffe eller te, användas som en estetisk topping på desserter, eller att dela med vänner och familj som en gest av kärlek och omtanke.

Turkish Delight, med sin djupa rötter i den turkiska kulturen, är en symbol för gästfrihet och firande. Vår variant med citron och ros bjuder in till en smakresa som hyllar denna traditionella delikatess med en modern twist.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E163, E100), som är identiska med naturligt smakämne (ros, citron, apelsin).

Kan innehålla spår av ,hasselnötter, pistagenötter, valnöt, mandel.

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 1423 kJ / 347 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 84 g, Varav sockerarter 78 g, Protein 1 g, salt 0,07 g.Recensera produkt