Turkish delight 158g


Vikt: 158g


Utforska den autentiska smaken av Turkish Delight i en praktisk 158g förpackning, nu tillgänglig på Etnomat.se. Denna älskade delikatess, skapad med århundraden av tradition och mästerskap, erbjuder en oemotståndlig kombination av mjukhet, seg konsistens och en perfekt balans mellan sötma och syrlighet. 

Varje bit är tillverkad med noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet, följande tidsära recept för att säkerställa en genuin smakupplevelse.

Vår Turkish Delight är mångsidig i sin användning - njut av den som en delikat godisbit, ett upplyftande mellanmål, eller som ett sofistikerat tillbehör till ditt kaffe eller te. Dess charmiga presentation och mångfald av smaker gör den även till en utmärkt dekorativ topping på desserter eller som en eftertänksam present till nära och kära.

Turkish Delight bär på en rik kulturell historia, med rötter som sträcker sig tillbaka till det Ottomanska riket på 1500-talet, och har sedan dess varit en symbol för gästfrihet och firande. Beställ din Turkish Delight idag från Etnomat.se och låt varje tugga föra dig närmare dess fascinerande arv.

Ingredienser: Socker, vatten, majsstärkelse, surhetsreglerande medel (E330).

Kan innehålla spår av, hasselnötter, pistagenötter, valnöt, mandel.

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 1723 kJ / 407 kcal, Fett 9,5 g, Varav mättat fett 6 g, Kolhydrat 80 g, Varav sockerarter 72 g, Fiber 1,7 g, Protein 2 g, salt 0,015 g.Recensera produkt