Soltorkade auberginer

Vikt: 25g

Soltorkad aubergine från Karaefe. 

Tips från oss!

Recept på vegetariska aubergineburgare med ingefärskeso och surdegsbröd. De här smakrika burgarna blir något lösare i konsistensen än vanliga burgare. De kan därför med fördel stekas i förväg och stå till sig något.

Vegetariska hamburgare – gör så här:

  1. Tärna aubergine och champinjoner. Bryn dem i en stekpanna i 2 msk olivolja.
  2. Lägg fräset i en matberedare tillsammans med matvete, soltorkad tomat, fetaost, pressad vitlök, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Mixa till en grov puré.
  3. Forma åtta burgare (ca  80 g styck) och vänd dem i sesamfrön. Stek sedan försiktigt i 1 msk olivolja i en stekpanna.

Ingredienser: soltorkad aubergine. 

44.95 SEK

Torkad svart lime
22.95 SEK
Torkade paprikor
32.95 SEK
Torkad zucchini
44.95 SEK
Torkad okra
42.95 SEK