Nihari är en populär köttgryta från den norra delen av den indiska subkontinenten och består av långkokt kött. Eftersom den är rätt tung passar den utmärkt under hösten och vintern.
Med Shan Nihari kryddmixen kan du återskapa den autentiska traditionella smaken av gudomlig, aromatisk och sammetslen Nihari som är ett sant arv från Mughlaiköket.
Ingredienser: Röd chili, salt, paprika, svartkummin, vitlök, torkad lök, kummin, lagerblad, anisfrön, grön kardemumma, svartpeppar, ingefära, nejlika, fänkål, maltodextrin, hydrolyserat sojaprotein, rörsocker, rapsolja, klumpförebyggande medel: silikondioxid.
Kan förekomma spår av: sulfit, sesam, senap, gluten och trädnötter.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 1256 kj /300 kcal, Fett: 10,0 g, Varav mättat fett 0,0 g, Kolhydrater 40,0 g, Varav sockerarter 0,0 g, Protein: 10,0 g, Salt: 33,2 g.