Black Garlic


Vikt: 40g


Utforska magin med Black Garlic - en prisbelönt smakförstärkare som kommer att ta din matlagning till en helt ny nivå.

Black Garlic är resultatet av en unik fermenteringsprocess där vanlig vitlök omvandlas till något extraordinärt. Med sin fylliga och sötaktiga arom erbjuder Black Garlic en helt unik smakupplevelse som lyfter dina rätter till nya höjder. Detta prisbelönta tillskott ger en ny dimension till din matlagning, med en söt melassliknande smak och subtila toner av lakrits och balsamvinäger.

Användningen av Black Garlic är enkel och mångsidig. Den kan lösa sig lätt i vatten för att skapa din egen svarta vitlökspasta, som kan användas som en smakhöjare i grytor, köttfärssåser och mycket mer. Hacka ner den i risotto, pastasåser eller marinader för att tillföra en unik smakprofil. Du kan även skiva ner den i sallader för att ge en överraskande och utsökt twist.

Det bästa av allt är att Black Garlic är tillverkat av endast naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Det är en hälsosam smaksättare som också kan ätas rå för att dra nytta av dess näringsämnen.

Varje förpackning innehåller cirka 40 g av denna svarta vitlöksgodhet.

Upptäck det enastående och mångsidiga Black Garlic som en smakförhöjare för dina rätter. 

Ingredienser: 100% vitlök

Näringsinnehåll per 100g: Energi 1109 kJ/264 kcal, Fett spår mängd, Varav mättat fett spår mängd, Kolhydrat 53,3 g, sockerarter 26,6 g, Protein 13,3 g, Fiber spår mängd, salt spår mängd, natrium spår mängd. Recensera produkt

Relaterade produkter

Black Garlic skalad

Black Garlic skalad

69.95 SEK
I lager