Black Garlic skalad


Vikt: 50g


Utforska den exceptionella smaken av skalad Black Garlic - den hemliga ingrediensen som kommer att lyfta din matlagning till en helt ny nivå. Black Garlic är resultatet av en unik fermenteringsprocess som förvandlar vanlig vitlök till något extraordinärt. Med sin fylliga och sötaktiga smak som liknar umami, kommer Black Garlic att ge en oöverträffad dimension till dina rätter.

Black Garlic är en mångsidig ingrediens som kan användas i en mängd olika recept och maträtter. Lägg till det i såser, marinader, soppor, grytor eller använd det som en smakrik topping på dina favoriträtter. Det är också en läcker och nyttig snacks att njuta av för sig själv.

Denna burk innehåller skalad Black Garlic, vilket gör det enkelt att använda direkt i din matlagning. Varje burk innehåller cirka 50 g, vilket motsvarar ungefär en vitlök.

Ge dina rätter en smakmässig upplevelse utöver det vanliga med skalad Black Garlic. 

Ingredienser: 100% vitlök

Näringsinnehåll per 100g: Energi 1109 kJ/264 kcal, Fett spår mängd, Varav mättat fett spår mängd, Kolhydrat 53,3 g, Varav sockerarter 26,6 g, Protein 13,3 g, Fiber 20g, Salt spår mängd, Natrium spår mängd. Recensera produkt

Relaterade produkter

Black Garlic

Black Garlic

56.95 SEK
I lager