Vaniljpudding för hela familjen.
Passar både till bakning och att servera som delikatess!
Gör så här:
1. Häll 750 ml kall mjölk i en kastrull och lägg i påsens innehåll. Rör om kontinuerligt på medelvärme tills det koka.
2. När det börjar koka sänker du värmen och fortsätter koka på låg värme under omrörning i 2-3 minuter.
3. Häll upp i skålar och låt svalna i kylskåpet. Servera kallt. Njut!
Serveringstips:
Toppa gärna med riven vit choklad eller frukt och bär.
Vi rekommenderar även att blanda den härvaniljpuddingen med vår chokladpudding. Det blir blir både festhöjare och vardagslyx!
Enkelt och gott! Man gör puddingarna var för sig och därefter häller upp t ex chokladpuddingen i en skål först och sen vaniljpuddingen över. Sätta in i kylen för att svalna i ca 4 timmar. Klart!
Ingredienser: majsstärkelse, socker, arom, vegetabilisk olja (palm, raps), färgämne (betakaroten), vanilj extrakt (%0,01), vasslepulver (mjölkprodukt), vetemjöl, äggpulver.
Produkten kan innehålla spår av mjölk, soya och gluten.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 440 kJ / 104 kcal, Fett 2,6 g, Varav mättat fett 1,7 g, Kolhydrat 17,8 g, Varav sockerarter 13,7 g, Protein 2,4 g, salt 0 g.