Dumplings sås 207ml
Lee Kum Kee Dumplingsås är den hemliga ingrediensen som lyfter dina dumplings till en helt ny nivå. Denna sås är känd för sin komplexa smakprofil som perfekt balanserar en lätt sötma med en uppfriskande syrlighet och en djup umami-ton. I det kinesiska köket är dumplingsås en oumbärlig del av måltiden, och Lee Kum Kee har perfektionerat denna klassiker. Såsen är inte bara en utmärkt dipp för dumplings, utan passar också utmärkt till friterade vårrullar, stekt mat eller som smaksättare i en dressing.
Användningsområden:
Låt dina smaklökar uppleva en ny värld. Beställ din Lee Kum Kee Dumplingsås idag från Etnomat.se!
Ingredienser: Sojasås (vatten, salt, sojabönor, vetemjöl), risvinäger (vatten, ris, socker, salt), vatten, socker, sojabönolja, färgämne: E150a; Smakförstärkare: E621, E631, E627; Uttorkad vitlök, sesamolja, salt, torkad chilipeppar, stabilisator: E415 (sojabönor, vete).
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi: 512 kj / 122 kcal, Fett 5,6 g varav mättat fett 0,9 g, Kolhydrater 13 g varav sockerarter 12 g, Protein 3,8 g, Salt 7,8 g.