FRAKTFRITT vid beställningar över 750:-

Lays paprika chips

  • 39.95 SEK

Produkten är tillfälligt slut. :(

Dela
Vikt: 140g
Artikelnummer: EM010738

Lays paprika chips är en unik smakupplevelse som är tillverkad i Polen. De är tillverkade av de bästa potatissorterna och tillsammans med paprikans kryddiga smak, skapar de en helt ny smak upplevelse. Chipsen är friterade med olja för att ge dem en extra knaprighet och en ljuvlig smak. 

De är förpackade i ett förseglat förpackningsmaterial för att hålla dem fräscha och knapriga. Lays paprika chips är perfekta att njuta av som en snack eller som en del av en måltid. De är lätta att ta med sig när du är på språng, så att du alltid kan ha en god smakupplevelse nära till hands. 

Lays paprika chips är en perfekt kombination av smak och kvalitet som garanterar att du kommer att återvända till dem gång på gång. 

Ingredienser: potatis, vegetabiliska oljor (solros, raps i varierande proportioner), aromer, salt, kryddor (paprikapulver), socker, surgörande medel (citronsyra, äppelsyra), färg (paprikasextrakt), rökaromer.

Näringsinnehåll Per 100 g; Energi 2268 kJ / 544 kcal, Fett 34 g, Varav mättat fett 4,2 g, Kolhydrat 52 g, Varav sockerarter 2,1 g, Fiber 4,5 g, Protein 6,2 g, salt 1,7 g.