Eti Puf Kokoskex med Marshmallow 6-pack


Vikt: 18g


Ge dig hän till den exotiska kombinationen av Eti Puf Kokoskex med Marshmallow 6-pack, nu på Etnomat.se. Dessa förtrollande runda och knapriga kex gömmer en himmelsk mjuk kokosfyllning, toppade med en oemotståndligt fluffig marshmallow. 

Perfekta som ett sofistikerat mellanmål eller som en lyxig avslutning på måltiden, dessa kex erbjuder en unik smakupplevelse där den tropiska kokosen möter sötman från marshmallowen i en perfekt harmoni. Den unika texturkontrasten mellan det krispiga kexet, den mjuka kokosfyllningen och den krämiga marshmallowtoppingen lovar en njutning för alla sinnen. 

En stolt del av den turkiska matkulturen, Eti Puf Kokoskex med Marshmallow är en favorit för både barn och vuxna, och lägger en värld av smak till din vardagsmatlagning. Oavsett om de avnjuts ensamma eller som en del av en större dessert, är dessa kex en sann glädje för alla som uppskattar en touch av söthet i deras liv.

Ingredienser: Marshmallow 57% [ socker, glukos-fruktossirap, nötkreatin, aromämnen], kex 36% [Vetemjöl (innehåller gluten), vegetabilisk olja (palm, solros, bomull, raps),socker, glukos-fruktossirap, salt, natriumvätekarbonat, salt, emulgeringsmedel (solroslecitin), aromämnen, konserveringsmedel (natriummetabisulfit)], kokosnöt 7%.

Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 414 kcal, Fett 8.4 g, Kolhydrat 80.6 g, Varav Socker 52.7 g, Protein 3.1 g.Recensera produkt