Rice flour


Vikt: 250g


Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.

Ingredienser

Näringsvärde per 100 g: 



Write a review

Related Products

Tempuramjöl 150g Tempuramjöl 150g

Tempuramjöl 150g

9.08 DKK 13.97 DKK
In stock
Chapatimjöl 2kg

Chapatimjöl 2kg

31.47 DKK
In stock
Majsmjöl - extra fint

Majsmjöl - extra fint

20.97 DKK
In stock
Vitt majsmjöl - grovt

Vitt majsmjöl - grovt

23.07 DKK
In stock
Söt Majsmjöl Masarepa - Goya

Söt Majsmjöl Masarepa - Goya

37.07 DKK
In stock
Vit Majsmjöl Masarepa - Goya

Vit Majsmjöl Masarepa - Goya

31.47 DKK
In stock
Chtaura mannagryn malen

Chtaura mannagryn malen

30.07 DKK
In stock