Kanderade vita kikärter 700g


Vikt: 300g


Sera Kanderade Vita Kikärter är det ultimata valet för den som söker ett sött, men samtidigt näringsrikt snack. Dessa kikärter är kanderade med en läcker sockerbeläggning som lockar fram deras naturligt nötaktiga smak, vilket skapar en oemotståndlig kombination som är svår att motstå.

Med 700g per förpackning, erbjuder dessa kikärter en perfekt balans av smak och näringsämnen. Varje bit är inte bara fylld med söta, sockrade toner, utan också rik på fiber, protein och essentiella mineraler. Detta gör dem till en idealisk snack för att hålla dig mätt och energifylld längre, oavsett om du är på språng eller behöver ett tilltugg till festen.

Dessa kanderade vita kikärter är inte bara en fröjd för smaklökarna utan också ett smart tillägg till en balanserad kost. De är lätta att ta med och passar utmärkt för alla tillfällen där du önskar ett lite hälsosammare alternativ till traditionella sötsaker.

Upplev en helt ny nivå av snacking med Sera Kanderade Vita Kikärter från Etnomat.se. Låt varje bit ta dig med på en smakresa som kombinerar det bästa av sötma och näring i ett och samma snack.

Ingredienser: Rostade kikärter, socker, vatten, naturlig ekvivalent fruktarom, surhetsregulator (kaliumtartrater), färger (tartrazin, solnedgångsgul FCF, ponceau 4R)

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 687 kj / 164 kcal, Fett 3 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 27 g, Varav sockerarter 5 g, Protein 9 g, Salt 0 g.Recensera produkt

Relaterade produkter