Rostade salta mandlar


Vikt: 180g


Förvandla dina mellanmål till en hälsosam och njutbar stund med Rostade och Lätt Saltade Mandlar. Dessa mandlar är perfekt rostade för att framhäva deras naturliga nötighet och sedan lätt saltade för att ge en subtil och tillfredsställande smak. De är ett utmärkt val för alla som söker ett näringsrikt och gott snack.

Rostade och Lätt Saltade Mandlar är inte bara en njutning att äta, de är också fullpackade med näringsämnen. Mandlar är kända för sitt höga innehåll av protein, fiber, hälsosamma fetter, vitaminer och mineraler. De är det perfekta mellanmålet för att hålla dig mätt och energifylld under hela dagen, samtidigt som de bidrar till en balanserad och hälsosam kost.

Dessa mandlar är otroligt mångsidiga. De passar perfekt som ett snabbt och enkelt mellanmål på egen hand, som en smakrik tillägg till din morgongröt eller yoghurt, eller som en del av en näringsrik nötblandning. Deras krispiga konsistens och välbalanserade smak gör dem också till en utmärkt ingrediens i bakverk och maträtter.

Att välja Rostade och Lätt Saltade Mandlar från etnomat.se innebär att du väljer en smakrik och näringsrik produkt. Dessa mandlar är det perfekta valet för alla som värdesätter hälsa och smak. Beställ dina Rostade och Lätt Saltade Mandlar idag och njut av ett utsökt, hälsosamt och tillfredsställande mellanmål!

Ingredienser: mandel, salt, Kan innehålla spår av andra nötter

Näringsinnehåll Per 100 g: Energi: 2531 kj / 605 kcal, Fett 55 g, Varav mättat fett 4,6 g, Kolhydrater 16 g, Varav sockerarter 4 g, Fiber 9 g, Protein 21 g, salt 0,3 g.Recensera produkt

Relaterade produkter