Jordnötter Nacho


Vikt: 180g


Nacho Smaksatta Jordnötter - Ett Smakrikt Nöjespaket!

Våra Nacho-smaksatta jordnötter är den perfekta kombinationen av krispighet och smak. Dessa små delikatesser tar din smakupplevelse till nya höjder och är det ultimata nöjespaketet för alla tillfällen.

Varje jordnöt är omsorgsfullt täckt med en generös mängd nacho-smak, som ger dem den perfekta kryddningen och den krispiga texturen som du älskar. Denna smakexplosion kommer att kittla dina smaklökar och hålla dig kompanjonskap vid din favoritfilm eller sällskapsspelkväll.

Förutom sin oemotståndliga smak är jordnötter också en utmärkt källa till protein och nyttiga fetter. Så du kan njuta av denna godbit med gott samvete.

Oavsett om det är en filmkväll, ett mellanmål på jobbet eller bara en stund för dig själv, kommer våra Nacho-smaksatta jordnötter att sätta en smakexplosion i din mun. Gör dig redo att knapra dig igenom en fest av smaker med varje tugga!

Ingredienser: jordnötter, salt, majsstärkelse, socker, vetemjöl, nacho kryddor. 

Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 2704 kj / 646 kcal, Fett: 62 g, Varav mättat fett 5 g, Kolhydrater 18 g, Varav sockerarter 5 g, Fiber 9 g, Protein: 15 g, Salt: 0,2 g.Recensera produkt

Relaterade produkter