Nötmix - Deluxe


Vikt: 180g


Ta del av det bästa från nötvärlden med Rostade Nötmix - Deluxe. Denna deluxe blandning är en omsorgsfullt kuraterad samling av några av de mest älskade nötterna, inklusive rostade mandlar, cashewnötter, hasselnötter, kikärtor och pistaschnötter, alla smakfullt saltade för att framhäva deras naturliga smaker.

Rostade Nötmix - Deluxe är en symfoni av texturer och smaker, designad för att tillfredsställa även de mest kräsna nötälskarna. Varje nöttyp har rostats till perfektion för att ge en krispig och tillfredsställande tugga, samtidigt som den naturliga nötsmaken bibehålls och förstärks med en hint av salt. Denna mix är inte bara en fröjd för gommen utan även för ögat, med en inbjudande blandning av olika former och färger.

Denna deluxe nötmix är inte bara ett utsökt mellanmål, den är också fullpackad med näringsämnen. Nötter är en utmärkt källa till protein, hälsosamma fetter, fiber och en mängd vitaminer och mineraler. Denna mix är det perfekta sättet att njuta av dessa hälsofördelar på ett lätt och gott sätt, vare sig det är på jobbet, efter träningen, eller som ett tilltugg vid sammankomster.

Att välja Rostade Nötmix - Deluxe från etnomat.se innebär att du väljer en högkvalitativ, smakrik och näringsrik produkt. Denna nötmix är det perfekta valet för alla tillfällen och alla smaker. Beställ din Rostade Nötmix - Deluxe idag och ge dig själv och dina nära en njutningsfull och hälsosam smakupplevelse!

Ingredienser: rostade mandlar, rostade cashewnötter, rostade hasselnötter, rostade kikärtor och pistaschnötter, salt. 

Näringsinnehåll Per 100 g: Energi: 2269 kj / 542 kcal, Fett 51,2 g, Varav mättat fett 5,65 g, Kolhydrater 27,7 g, Varav sockerarter 4,52 g, Protein 14 g, salt 0,38 g.Recensera produkt

Relaterade produkter