Pumpafrön rostade - saltade Trakya 600g


Vikt: 600g


Sera Rostade Pumpafrön, saltade enligt Trakya-traditionen, erbjuder en krispig och smakrik snacking-upplevelse. Dessa noggrant rostade frön är förstärkta med en lätt saltning som lyfter fram deras naturliga, nötaktiga smak, vilket gör dem till ett utsökt och hälsosamt mellanmål.

Rika på E-vitamin och mineraler som magnesium och zink, erbjuder dessa pumpafrön inte bara god smak utan också näringsmässiga fördelar som stöd för hjärt-kärlhälsa och immunsystem. Deras mångsidighet gör dem till en utmärkt topping för sallader, soppor och andra rätter, där de bidrar med en krispig textur och en smakförstärkning.

Genom att införliva Sera Rostade Pumpafrön i din kost får du inte bara en läcker och tillfredsställande snack, utan också en näringsrik komponent som kompletterar en hälsosam livsstil. Dessa pumpafrön är ett utmärkt val för alla som söker ett näringsrikt och gott mellanmål.

Upptäck den rika smaken och de många användningsområdena för Sera Rostade Pumpafrön på Etnomat.se, och låt dem bli en stapelvara i ditt kök för näringsrik och smakfull matlagning.

Ingredienser: pumpafrön, salt 4%

Kan innehålla spår av jordnötter

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 2106 kJ / 503 kcal, Fett 31,9 g, Kolhydrat 12,9 g, Protein 35,9 g.Recensera produkt

Relaterade produkter