Rostade kikärtor - mörkchoklad och cappuccino smak


Vikt: 100g


Denna produkt ingår som en gratis söt överraskning i varje köp!


Rostade Kikärtor med Mörk Choklad och Cappuccinosmak: En Oemotståndlig Kombination

Låt oss ta dig med på en smakresa som förenar två av dina favoritsaker: rostade kikärtor och den rika smaken av mörk choklad tillsammans med den krämiga känslan av cappuccino. Dessa rostade kikärtor är inte bara en godbit utan en smakupplevelse som kommer att förtrolla dina smaklökar.

Varför Rostade Kikärtor med Mörk Choklad och Cappuccinosmak?

  • Härlig Knaperhet: Våra rostade kikärtor är noga utvalda för att ge den perfekta knaperheten som du längtar efter i en snacks. När du biter i dem kommer du att uppleva den underbara textur som gör dem så beroendeframkallande.

  • Mörk Choklad: Varje kikärtor är noggrant överdragen med premium mörk choklad som ger en härlig sötma och en intensiv chokladsmak. Mörk choklad är även känd för sina antioxidanter och andra hälsosamma egenskaper.

  • Cappuccinosmak: För att ge dig den äkta cappuccinosmaken har vi smaksatt dessa kikärtor med den milda och krämiga smaken av cappuccino. Det är som att njuta av din favoritkaffe i en ny, spännande form.

  • Mångsidig Snacks: Dessa rostade kikärtor med mörk choklad och cappuccinosmak är den perfekta snacks för alla tillfällen. De är idealiska när du behöver en snabb energikick, när du vill skämma bort dig själv eller när du vill imponera på dina gäster med något unikt och läckert.

Ge dig själv eller någon du älskar gåvan av denna utsökta smakkombination. Varje påse är fylld med kärlek och noggrant utvalda ingredienser för att ge dig den bästa smakupplevelsen. Så unna dig själv en stund av njutning och låt dessa rostade kikärtor med mörk choklad och cappuccinosmak förgylla din dag.

Ingredienser: kakao 50%, socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (solros lecitin), rostade kikärtor, ytbehandlingsmedel (gummi arabicum), färgämne (karamell), smaktillsats.  

Kan innehålla spår av  ,hasselnötter, pistagenötter, mjölk, mandel.

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1848 kJ / 440 kcal, Fett 14,5 g, Varav mättat fett 8,5 g, Kolhydrat 66,5 g, Varav sockerarter 60,7 g, Protein 7,2 g, salt 0,11 g.Recensera produkt

Relaterade produkter