Gula kikärter - dubbelrostad 180g


Vikt: 180g


Dubbelrostade Gula Kikärter: Det Perfekta Mellanmålet eller Snackset

Letar du efter ett snacks som inte bara är smakrikt utan också nyttigt? Då är våra dubbelrostade gula kikärter det perfekta valet för dig! Dessa krispiga och hälsosamma kikärter är fullpackade med smak och näringsämnen.

Våra gula kikärter är rostade två gånger för att ge dem den ultimata knaprigheten och den perfekta balansen mellan sälta och smak. De är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha något att tugga på mellan måltiderna eller som ett tilltugg till dina favoritdrycker.

Förutom att vara otroligt goda är gula kikärter också rika på protein, fibrer och en mängd viktiga näringsämnen. De är ett utmärkt vegetariskt alternativ för att öka ditt proteinintag och hålla dig mätt längre.

Så nästa gång du är sugen på något gott och samtidigt vill göra en hälsosamare val, tveka inte att plocka upp våra dubbelrostade gula kikärter. De är det ultimata mellanmålet eller snacket för att tillfredsställa dina smaklökar och hålla dig energisk hela dagen. Lägg till dem i din korg idag och njut av en smakupplevelse utöver det vanliga!

Ingredienser: rostade gula kikärter. 

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 557 kcal, Fett 47 g, Varav mättat fett 10 g, Kolhydrater 15 g, Varav sockerart 0 g, Protein 28,3 g, Salt 0 g.Recensera produkt

Relaterade produkter