Jordnötter rostade och saltade


Vikt: 180g


Rostade och Saltade Jordnötter: En Smakrik och Hälsosam Njutning!

Våra rostade och saltade jordnötter är det ultimata valet för dig som älskar en perfekt balans mellan smak och nyttighet. Dessa läckra jordnötter är varsamt rostade för att ge dem en krispig textur och sedan lätt saltade för att framhäva deras naturliga smaker.

Jordnötter är inte bara en läcker snack, de är också en näringsrik källa till protein, nyttiga fetter, fiber och viktiga vitaminer och mineraler. Deras kombination av protein och fiber ger dig en långvarig mättnadskänsla och energi, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ när du behöver en snabb och smakrik påfyllning.

Dessa rostade och saltade jordnötter passar perfekt i alla situationer - som ett mellanmål på språng, ett gott tillskott till ditt filmtittande eller som en smakrik ingrediens i sallader och rätter. De är också ett utmärkt alternativ när du vill bjuda på något knaprigt och tillfredsställande till dina gäster.

Med våra rostade och saltade jordnötter får du en kombination av smak och näring som du inte kan motstå. Njut av deras krispighet och salta smak när du behöver en god och nyttig snacksfix. Lägg till dem i din inköpslista och upptäck den underbara smakupplevelsen idag!

Ingredienser: jordnötter, salt, socker, stärkelse. 

Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 571 kcal, Fett: 50 g, Varav mättat fett 7 g, Kolhydrater 21 g, Varav sockerarter 3,5 g, Fiber 7 g, Protein: 25 g, Salt: 1,5 g.Recensera produkt