Solrosfrön rostade och extra saltade 250g


Vikt: 250g


Extra Saltade Rostade Solrosfrön - En Smakexplosion!

Letar du efter snacks med en extra kick? Då är våra Extra Saltade Rostade Solrosfrön det ultimata valet! Dessa frön är den perfekta kombinationen av knaprig konsistens och en salt smaksensation som kommer att få dina smaklökar att dansa.

Varför älskar vi dem?

  1. Spröda och salta: Våra solrosfrön är rostade till knaprig perfektion och sedan generöst kryddade med extra salt. Varje tugga är en smakfest!

  2. Energifyllda: Solrosfrön är kända för att vara en utmärkt källa till naturlig energi. De är rika på nyttiga fetter och protein som ger dig en välbehövlig boost under dagen.

  3. Fulla av näringsämnen: Förutom sin fantastiska smak är solrosfrön också en bra källa till viktiga näringsämnen som vitamin E, B-vitaminer och mineraler som magnesium och fosfor.

  4. Mångsidiga: Dessa extra saltade rostade solrosfrön är perfekta att äta direkt ur påsen, använda som topping på sallader eller till och med inkludera i din hemmagjorda trail mix.

  5. För alla: De här solrosfröna passar de flesta kostvanor, och är ett utmärkt alternativ för vegetarianer och veganer.

Ge dig själv en smakupplevelse utöver det vanliga med våra Extra Saltade Rostade Solrosfrön. Perfekta som ett snabbt mellanmål eller som en smakrik ingrediens i dina favoriträtter. Gör din dag mer spännande med dessa smakrika frön redan idag!

Ingredienser: solrosfrö, mjöl (glutenfri), salt, instantgum BA (E-414) 

Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 2056 kj / 491 kcal, Fett 25,82 g, varav mättat fett 2,92 g, Kolhydrat 40,02 g, Varav sockerarter 1,86 g, Fiber 9,94 g, Protein 29,64 g, salt 4,99 g.Recensera produkt