Rismjöl


Vikt: 250g


Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.

Ingredienser

Näringsvärde per 100 g: 



Recensera produkt

Relaterade produkter

Majsgryn - polenta

Majsgryn - polenta

34.95 SEK
I lager
Finmalet vit majsmjöl

Finmalet vit majsmjöl

34.95 SEK
I lager
Grovmalen mannagryn

Grovmalen mannagryn

39.95 SEK
I lager
Finmalen mannagryn

Finmalen mannagryn

29.95 SEK
I lager
Majsmjöl - grovt

Majsmjöl - grovt

34.95 SEK
I lager
Vitt majsmjöl - grovt

Vitt majsmjöl - grovt

32.95 SEK
I lager
PAN. Förkokt Vitt Majsmjöl - Glutenfritt

PAN. Förkokt Vitt Majsmjöl - Glutenfritt

54.95 SEK
I lager
AFP vit gari

AFP vit gari

56.95 SEK
I lager