Sockervadd - vanilj


Vikt: 220g


Usaş Pismaniye - Sockervadd - vanilj är en söt och luftig delikatess som kommer att föra dig tillbaka till de orientaliska basarernas förtrollande atmosfär. Denna turkiska sockervadd är en konstfull skapelse som bär på århundraden av tradition och kärlek till sötsaker.

Höjdpunkter:

  • Delikat smak med vanilj: Denna sockervadd är berikad med den mjuka och lockande smaken av vanilj. Varje tugga är en smakexplosion som balanserar sötman på ett subtilt sätt.
  • Luftig konsistens: Pismaniye är känd för sin unika och luftiga konsistens som smälter i munnen. Den känns nästan som en sockrig moln som smeker dina smaklökar.
  • Elegant förpackning: Usaş Pismaniye levereras i en elegant förpackning som gör den till en utmärkt gåva eller en fin detalj på ditt dessertbord.
  • Autentiskt hantverk: Denna sockervadd tillverkas med stor hängivenhet och skicklighet av erfarna hantverkare. Varje bit är en konstnärlig skapelse.

Pismaniye är en del av den turkiska sötkonfekten som har en rik historia och tradition. Den tillverkas genom att sträcka och vrida socker och mjuka smaker till en förtrollande virvelvind av sötma.

Usaş Pismaniye - Sockervadd - vanilj är ett uttryck för den turkiska passionen för sötsaker och delikatesser. Den är perfekt att njuta av som ett sött mellanmål eller som en elegant avslutning på en festmåltid.

Ge dig själv eller någon du bryr dig om förmånen att upptäcka den förtrollande världen av Usaş Pismaniye - Sockervadd - vanilj. Låt dess förföriska smaker föra dig till en plats av ren njutning och kärlek till turkiskt sötsaker.

Ingredienser: : Socker, vetemjöl, vegetabiliskolja (palm), surhetsregulator: citronsyra(E330), vaniljsmak, färgämne (E163).

Kan innehålla gluten och spår av hasselnötter, jordnötter, mandel, valnötter, pistagenötter.

Näringsinnehåll Per 100 g; Energi 1907 kj/ 455 kcal, Fett 12,08 g, Varav mättat fett 6,4 g, Kolhydrat 83,30 g, Varav sockerarter 50,77 g, Protein 3,31 g, salt 0 g. Recensera produkt

Relaterade produkter