Sockervadd - vattenmelon


Vikt: 220g


Usaş Pismaniye - Sockervadd - vattenmelon är en fräsch och innovativ twist på den klassiska turkiska sötkonfekten. Denna ljuvliga Pismaniye kombinerar den söta och saftiga smaken av vattenmelon med den luftiga och förtrollande texturen av sockervadd.

Höjdpunkter:

  • Sommar i varje tugga: Usaş Pismaniye - Sockervadd - vattenmelon tar dig direkt till en somrig dag med sin autentiska vattenmelonsmak. Varje tugga är som en bit av den saftiga frukten själv.
  • Luftig och spröd: Precis som traditionell Pismaniye har även denna variant den karakteristiska, luftiga konsistensen som smälter i munnen och gör varje tugga till en ren fröjd.
  • Färgstark och lockande: Den vackra rosa färgen på Pismaniye - Sockervadd - vattenmelon är lika inbjudande som dess smak. Den ser lika bra ut som den smakar.
  • Perfekt för alla tillfällen: Denna delikatess är perfekt för att förgylla ditt dessertbord, som en speciell efterrätt eller som en gåva till någon du vill överraska.
  • Hantverkstradition: Usaş Pismaniye är tillverkad med stor hantverkskunnighet och en passion för att bevara de autentiska smakerna av turkiska sötsaker.

Pismaniye är en del av den rika turkiska sötkonfekten som har en lång och älskad tradition. Det tillverkas genom att sträcka och vrida socker och smakämnen till en förtrollande virvelvind av sötma.

Usaş Pismaniye - Sockervadd - vattenmelon är en fruktig och ljuvlig variant av denna traditionella godbit. Den är perfekt för att kyla ner dig på varma dagar eller för att ge dig en smak av sommaren närhelst du önskar det.

Usaş Pismaniye - Sockervadd - vattenmelon är en fräsch och nyskapande smakupplevelse som kommer att föra tankarna till soliga dagar och skratt med vänner och familj. Ge dig själv eller någon du bryr dig om förmånen att njuta av denna utsökta turkiska sötsak.

Ingredienser: Socker, vetemjöl, vegetabiliskolja (palm), surhetsregulator: citronsyra(E330), vattenmelonarom, färgämne (E163)

Kan innehålla gluten och spår av hasselnötter, jordnötter, mandel, valnötter, pistagenötter.

Näringsinnehåll Per 100 g; Energi 1907 kj/ 455 kcal, Fett 12,08 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 83,30 g, Varav sockerarter 50,77 g, Protein 3,31 g, salt 0 g. Recensera produkt

Relaterade produkter