Tapenade med vitlök


Vikt: 190g


Svarta oliver tapenade med vitlök från Sera - En smakrik delikatess från Turkiet!

Upptäck den ljuvliga kombinationen av svarta oliver och vitlök i vår tapenade från Sera. Tillverkad i Turkiet, är denna produkt en äkta gourmetupplevelse som kommer att förgylla dina smaklökar.

Vår tapenade är skapad av noggrant utvalda svarta oliver som kombineras med färsk vitlök för att ge en unik och intensiv smakprofil. Den balanserade sötma och kryddighet i kombination med den karakteristiska smaken av oliver kommer att göra varje tugga till en smaksensation.

Svarta oliver tapenade med vitlök är en mångsidig ingrediens som kan användas som en spridning på bröd, en smaksättare i pasta- och grönsaksrätter eller som en smakrik topping på pizza eller sallader.

Denna autentiska produkt från Turkiet garanterar kvalitet och smak som kommer att överträffa dina förväntningar. Njut av den rika kulturella arvet och den naturliga skönheten i Turkiet i varje tugga.

Förhöj dina rätter med Sera svarta oliver tapenade med vitlök och upplev en smakresa till det traditionella turkiska köket. Beställ idag och låt din matlagning bli fylld av härliga smaker!

Ingredienser: svarta oliver, salt, vitlök, konserveringsmedel E211, E202, färg stabilisator E585. 

Näringsinnehåll Per 100 g:  Energi 762 kj / 184 kcal, Fett 16 g, Varav mättat fett 2 g, Kolhydrater 9 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 1 g, Salt 8,5 g.Recensera produkt

Relaterade produkter