Grillade gröna oliver


Vikt: 720g


Grillade gröna oliver - Krispigt och smakrikt tillbehör för middagen

Liva upp din måltid med våra läckra grillade gröna oliver. Dessa oliver har en perfekt kombination av sötma och sälta, och deras krispiga yta gör dem till det ultimata tillbehöret.

Inte bara är de en fröjd för smaklökarna, de är också fullpackade med naturliga näringsämnen och antioxidanter som stärker ditt immunförsvar.

Oavsett om du vill njuta av dem som ett smakfullt snacks eller inkludera dem i din festbuffé, så är grillade gröna oliver det perfekta valet.

Ge dig själv en god och hälsosam belöning genom att välja våra grillade gröna oliver. Lägg till en extra touch av smak och njutning till din middag med detta fantastiska tillbehör. Beställ idag och upptäck varför de är så omtyckta av alla som söker en god och hälsosam snack!

Ingredienser: Grillade gröna oliver, solrosolja, vitlök, senapskorn, gurkmeja-pulver, timjan, mynta, basilika, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra E330).

Näringsinnehåll per 100 g:  Energi 1584 kj / 384 kcal, Fett 39,4 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 5,7 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 1,7 g, Salt 4 g. Recensera produkt

Relaterade produkter