Rismjöl


Vikt: 250g


Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.

Ingredienser

Näringsvärde per 100 g: 



Recensera produkt

Relaterade produkter

Tempuramjöl 150g Tempuramjöl 150g

Tempuramjöl 150g

12.97 SEK 19.95 SEK
I lager
Vitt majsmjöl - grovt

Vitt majsmjöl - grovt

32.95 SEK
I lager
Söt Majsmjöl Masarepa - Goya

Söt Majsmjöl Masarepa - Goya

52.95 SEK
I lager
Gul Majsmjöl Masarepa - Goya

Gul Majsmjöl Masarepa - Goya

44.95 SEK
I lager
Polenta - Arpis

Polenta - Arpis

59.95 SEK
Snart i lager!
AFP gul gari

AFP gul gari

69.95 SEK
I lager
Chtaura mannagryn malen

Chtaura mannagryn malen

42.95 SEK
I lager
Chtaura mannagryn finmalen

Chtaura mannagryn finmalen

42.95 SEK
I lager