Rismjöl


Vikt: 250g


Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.

Ingredienser

Näringsvärde per 100 g: 



Recensera produkt

Relaterade produkter

Majsgryn - polenta

Majsgryn - polenta

34.95 SEK
I lager
Finmalet vit majsmjöl

Finmalet vit majsmjöl

34.95 SEK
I lager
Grovmalen mannagryn

Grovmalen mannagryn

39.95 SEK
I lager
Majsmjöl - grovt

Majsmjöl - grovt

34.95 SEK
I lager
Vitt majsmjöl

Vitt majsmjöl

34.95 SEK
I lager
Polenta - Goya

Polenta - Goya

34.95 SEK
I lager
Chtaura mannagryn finmalen

Chtaura mannagryn finmalen

42.95 SEK
I lager