Rismjöl


Vikt: 250g


Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.

Ingredienser

Näringsvärde per 100 g: 



Recensera produkt

Relaterade produkter

Majsgryn - polenta

Majsgryn - polenta

3,32 €
I lager
Grovmalen mannagryn

Grovmalen mannagryn

3,80 €
I lager
Majsmjöl - fint

Majsmjöl - fint

2,56 €
I lager
PAN. Förkokt Vitt Majsmjöl - Glutenfritt

PAN. Förkokt Vitt Majsmjöl - Glutenfritt

5,22 €
I lager
Söt Majsmjöl Masarepa - Goya

Söt Majsmjöl Masarepa - Goya

5,03 €
I lager
Gul Majsmjöl Masarepa - Goya

Gul Majsmjöl Masarepa - Goya

4,27 €
I lager
AFP vit gari

AFP vit gari

5,41 €
I lager