Turkish delight 400g


Vikt: 400g


Malatya Pazari Turkish Delight - En Sötsak för Alla

Turkisk konfekt, även känt som Turkish Delight, är en delikatess med anor från Turkiet som har förtjust smaklökar i generationer. Malatya Pazari är stolta över att erbjuda denna unika sötsak som är perfekt för alla tillfällen.

En Traditionell Godbit:

Turkisk konfekt har tillverkats i århundraden och är en del av den turkiska matkulturen. Det är en sötsak med en rik historia och en distinkt smak som aldrig går ur tiden.

Mjuk, Krämig och Otroligt God:

Malatya Pazari Turkish Delight är känd för sin oemotståndliga smak och konsistens. Varje tugga är en smakexplosion av sötma och nöje.

Perfekt för Alla Tillfällen:

Oavsett om du firar en speciell dag, har gäster eller helt enkelt vill unna dig något gott, så är Turkisk konfekt ett utmärkt val. Dess unika smak och eleganta presentation gör det till en uppskattad delikatess vid alla tillfällen.

Kvalitet och Tradition:

Malatya Pazari är kända för sitt hantverk och sin strävan efter kvalitet. Varje bit Turkisk konfekt är skapad med kärlek till traditionen och smaken.

En Delikatess för Alla:

Turkisk konfekt är känd över hela världen och älskad av människor i alla åldrar. Det är en perfekt gåva till dig själv eller till någon du bryr dig om.

Upplev den Unika Smaken:

Malatya Pazari Turkish Delight är en smakresa till Turkiet och dess rika matkultur. Njut av den autentiska smaken av Mellanöstern med varje tugga.

Köp din förpackning av Malatya Pazari Turkish Delight och upplev denna klassiska delikatess på sitt allra bästa sätt.

Ingredienser: socker, majsstärkelse, bergamut, citronsyra,.

Kan innehålla spår av, hasselnöt, pistaschnöt, valnöt, mandel, sesam.

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 1246 kJ/298 kcal, Fett 0,1 g, Kolhydrat 78 g,, Protein 0,1 g.Recensera produkt