Solrosfrön rostade och osaltade 250g


Vikt: 250g


Njut av Naturens Godaste Solrosfrön - Rostade och Osaltade!

Våra Rostade och Osaltade Solrosfrön är en delikatess direkt från naturen till din tallrik. Dessa frön är perfekta för dig som älskar den naturliga smaken av solrosor och föredrar dem utan extra salt. Med sina många hälsofördelar är solrosfrön ett utmärkt tillskott till din dagliga kost.

Varför älskar vi dem?

  1. Ren Naturlighet: Dessa solrosfrön är helt osaltade, vilket gör dem till ett rent, oförställt alternativ. Smaka den naturliga nötigheten i varje tugga.

  2. Näringsrika: Solrosfrön är rika på viktiga näringsämnen, inklusive vitamin E, B-vitaminer och mineraler som magnesium och fosfor. De ger en dos av hälsa i varje tugga.

  3. Mångsidiga: Använd dem som en hälsosam topping på sallader, gröt eller yoghurt. De är också utmärkta att inkludera i bakning och matlagning.

  4. Vegansk Vänliga: Dessa solrosfrön passar perfekt för en vegan- eller vegetarisk kost, och är en utmärkt källa till naturligt protein.

  5. Snacka Hälsosamt: Eftersom de är osaltade är dessa frön det perfekta alternativet för hälsosamma snacks mellan måltiderna.

Ge din kost en hälsosam och välsmakande boost med våra Rostade och Osaltade Solrosfrön. Njut av den naturliga godheten och alla hälsofördelar dessa små frön har att erbjuda. Lägg dem till din matlagning eller ät dem direkt som ett nyttigt mellanmål. Ett enkelt och gott sätt att boosta din dagliga kost med naturlig näring!

Ingredienser: solrosfrö, mjöl (glutenfri), instantgum BA (E-414) 

Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 2056 kj / 491 kcal, Fett 25,82 g, varav mättat fett 2,92 g, Kolhydrat 40,02 g, Varav sockerarter 1,86 g, Fiber 9,94 g, Protein 29,64 g, salt 0 g.Recensera produkt