Al Samir Pumpafrön 300g


Vikt: 300g


Al Samir stora pumpafrön är en kraftfull och näringsrik snack som erbjuder omfattande hälsofördelar. Dessa frön är en utmärkt källa till essentiella mineraler såsom kalcium, zink och magnesium, vilka spelar en avgörande roll i att upprätthålla en frisk benstomme och stärka immunförsvaret, samt stödja vitala kroppsfunktioner.

Rika på fiber, bidrar Al Samir Pumpafrön till en sund matsmältning och en effektiv tarmfunktion. Den höga fibernivån kan även hjälpa till att öka mättnadskänslan och stödja hälsosam viktreglering, vilket gör dessa frön till en idealisk snack för alla som är hälsomedvetna eller de som vill upprätthålla en balanserad kost.

För veganer och vegetarianer är Al Samir Pumpafrön en särskilt värdefull tillgång. De tillhandahåller inte bara en rik källa till protein och essentiella fettsyror utan bidrar också med viktiga näringsämnen som ofta kan vara svårare att få i tillräckliga mängder från enbart vegetabiliska källor.

Njut av Al Samir Pumpafrön som en del av din dagliga kost, antingen ensamma som en hälsosam snack eller inblandade i sallader, smoothies, eller bakverk för att tillföra extra näring och smak. Dessa pumpafrön är inte bara näringsrika utan också mångsidiga och läckra, vilket gör dem till en fantastisk komponent i en aktiv och hälsosam livsstil.

Upptäck Al Samir Pumpafrön på Etnomat.se och ta del av deras många hälsofördelar idag.

Ingredienser: rostade pumpafrön, salt. 

Näringsinnehåll Per 45g: Energi 220 kcal, Fett 15 g, Varav mättat fett 3 g, Kolhydrat 9 g, Natrium 2,385 g, Fiber 7 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 120 g. Vitamin-C 10%, Kalcium 22%, Järn 10%.Recensera produkt

Relaterade produkter