Rismjöl


Vikt: 250g


Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.

Ingredienser

Näringsvärde per 100 g: 



Recensera produkt

Relaterade produkter

Tempuramjöl 150g Tempuramjöl 150g

Tempuramjöl 150g

12.97 SEK 19.95 SEK
I lager
Chapatimjöl 2kg

Chapatimjöl 2kg

44.95 SEK
I lager
Majsmjöl - fint

Majsmjöl - fint

26.95 SEK
I lager
Majsmjöl - grovt

Majsmjöl - grovt

34.95 SEK
I lager
Vitt majsmjöl

Vitt majsmjöl

34.95 SEK
I lager
Gul Majsmjöl Masarepa - Goya

Gul Majsmjöl Masarepa - Goya

44.95 SEK
I lager
Vit Majsmjöl Masarepa - Goya

Vit Majsmjöl Masarepa - Goya

44.95 SEK
I lager
AFP vit gari

AFP vit gari

56.95 SEK
I lager