Zeinas Mamul blå


Vikt: 444g


Zeinas Mamul blå är en gourmetprodukt som tillverkas i Jordanien med noga utvalda premium dadlar från Saudiarabien. Dessa kakor är kända för sin höga kvalitet och exklusiva smak. Precis som övriga Mamul-kakor från Zeinas är de tillverkade utan användning av konserveringsmedel och färgämnen, vilket ger en naturlig och autentisk smakupplevelse.

Mamul-kakor är en traditionell Mellanöstern-delikatess som är populär i olika regioner. Deras karakteristiska form och fyllningar gör dem till en unik och uppskattad godsak. Zeinas Mamul blå-kakor är fyllda med dadlar av hög kvalitet och har en underbar kombination av sötma och konsistens.

Dessa kakor är perfekta att njuta av som gourmetmellanmål, vid speciella tillfällen eller som en lyxig efterrätt. De kan också vara en trevlig present till någon som uppskattar delikata smaker och unika matupplevelser.

Ge dig själv eller någon annan en smakupplevelse med Zeinas Mamul blå. Dessa kakor, tillverkade av premium dadlar, kommer att tillfredsställa dina smaklökar med sin autentiska smak och höga kvalitet.

Ingredienser: vetemjöl, icke-hydrerad-palmolja, socker, dadelpasta, mahlab.

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 150 kcal, Fett 5,4 g, varav mättat Fett 0,3 g, Kolhydrat 23,8 g, varav Sockerarter 14 g, Protein 2 g, Salt 0,74 g.Recensera produkt

Relaterade produkter