Trilece - tre-mælks kage
Trilece - tremjölkstårta - Den heter Torta trés leches och på svenska; "tremjölkstårta". Namnet syftar på att det i tårtan används tre sorters mjölkprodukter, nämligen kondenserad mjölk, evaporerad mjölk och grädde.
Ingredienser: vetemjöl, socker, vegetabilisk olja, ägg, glycerin, emulgeringsmedel (E471, E475, E40), bindmedel (E1520, E422), konserveringsmedel (E211), vaten, salt, vanilj arom.
Ingredienser i glasyr med smaksatt karamell: glukossirap, gelningsmedel, citronsyra, E303, konserveringsmedel E-202, färgämne, naturliga smaker.
Näringsvärde per 100g: Energi 1621 kJ / 389 kcal, Fett 8,7 g, Varav mättat fett 4,7 g, Kolhydrat 74 g, Varav sockerarter 53 g, Protein 4,5 g, salt 1,2 g.