Pumpafrön dubbelrostade - saltade Trakya 300g


Vikt: 300g


Sera Pumpafrön, dubbelrostade och saltade enligt Trakya-stilen, är en riktig delikatess för den som uppskattar krispiga och smakrika snacks. Dessa pumpafrön är noggrant rostade två gånger för att uppnå en oöverträffad krispighet och därefter lätt saltade för att framhäva deras naturliga smak.

Perfekt som ett hälsosamt mellanmål mitt på dagen, dessa pumpafrön är inte bara utsökta utan också näringsrika, rika på protein, magnesium och andra viktiga mineraler. Deras storlek och sprödhet gör dem till ett utmärkt tillägg i allt från sallader till yoghurt och bakverk, eller helt enkelt att njutas av direkt ur förpackningen.

Traditionen att rosta pumpafrön är djupt rotad i Trakya-regionen, vilket reflekterar en lång historia av jordbrukskunskap och kulinarisk expertis. Sera Pumpafrön ger en touch av denna regionala tradition direkt till ditt kök, och erbjuder en smak som är både rik och tillfredsställande.

Upptäck Sera Dubbelrostade Pumpafrön på Etnomat.se och upplev den perfekta balansen mellan krispighet och smak. Dessa pumpafrön är inte bara ett utmärkt val för alla som söker ett näringsrikt snack, utan också ett läckert sätt att förbättra dina måltider och snacks med en autentisk Trakya-smak.

Ingredienser: pumpafrön, salt.

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 2109,5 kJ / 525 kcal, Fett 42,5 g, Kolhydrat 13,6 g, Protein 33,2 g..Recensera produkt

Relaterade produkter