Rismjöl


Vikt: 250g


Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.

Ingredienser

Näringsvärde per 100 g: 



Recensera produkt

Relaterade produkter

Söt Majsmjöl Masarepa - Goya

Söt Majsmjöl Masarepa - Goya

56.95 SEK
I lager
Finmalen mannagryn

Finmalen mannagryn

32.95 SEK
I lager
Grovmalen mannagryn

Grovmalen mannagryn

32.95 SEK
I lager
Kikärtsmjöl

Kikärtsmjöl

44.95 SEK
Snart i lager!
Majsmjöl - extra fint

Majsmjöl - extra fint

29.95 SEK
I lager
Majsmjöl - grovt

Majsmjöl - grovt

34.95 SEK
I lager
P.A.N. Förkokt Vitt Majsmjöl - Glutenfritt

P.A.N. Förkokt Vitt Majsmjöl - Glutenfritt

59.95 SEK
I lager
Finmalet korn - Ukrainska

Finmalet korn - Ukrainska

36.95 SEK
I lager